Information

Start og mål

Start og mål for både SparNord Run, Eniig-Power-Walk og Eniig-Walk finder sted på Østre Søbad, Horsensvej, Silkeborg.

Du kan se start og målområdet i Google Maps ved at klikke her.

Omklædning og bad

Der er i begrænset omfang mulighed for omklædning i søbadets omklædningsbygninger. Der findes ingen brusebad, men der er masser af vand i Almindsø.

Startgebyr

Der er følgende startgebyr for deltagelse i de respektive klasser:

Herrehold 600 kr.

Kvindehold 600 kr.

Mix-hold 600 kr.

Børnehold 225 kr.

Eniig-Power-Walk 480 kr.

Eniig-Walk 480 kr.

Der er INGEN mulighed for efteranmeldelse!

Startnumre

Startnumre og depecher udleveres fra et telt på Østre Søbad fra kl. 16.00.

For stafetløberne gælder, at det sidste ciffer i startnummeret angiver hvilken tur den pågældende deltager løber på holdet.

MEGET VIGTIGT: På startnummeret er anført et nødtelefonnummer, som der kan ringes på i LIVSTRUENDE tilfælde. Misbrug det IKKE!

Tidtagning

Hvert hold udstyres med en depeche hvori der er monteret en lille microchip. Denne chip er unik og identificerer det enkelte hold. Hver gang en løber passerer målstregen registreres tiden automatisk. På walk sidder chip’en i de fire startnumre. Når sidste mand er i mål registreres holdets tid.

Starttidspunkter

18.00 Eniig-Power-Walk
18.10 og 18.20 Eniig-Walk
18.30 SparNord Run (Herre-klassen)
18.32 SparNord Run (Mix-klassen)
18.34 SparNord Run (Kvinde-klassen)
18.36 SparNord Run (Børne-klassen)

Vejret

Skiftezonen

Din tid registreres i det øjeblik du passerer igennem målportalen. Herefter ledes du automatisk videre gennem ”skifte-slusen”, hvor du videregiver depechen til din kammerat. Løber du 4. tur, så fortsætter du bare igennem skifteslusen og ud på pladsen.

Hvis du er ”gennemløber”, altså hvis du løber flere ture ad gangen, så holder du til venstre umiddelbart efter du har passeret målportalen. Brug et minut på at studere skiftezonen på billede og animation herunder.

Resultatformidling

Der vil være opstillet to touch-skærme i målområdet, hvor man ved at indtaste sit startnr. vil have mulighed for at finde individuelle resultater.
Resultatlisten opdateres løbende på adressen www.sak77.dk/tid.
Hele resultatlisten vil være at finde på www.almindsøstafetten.dk umiddelbart efter løbet.

Forplejning

Der udleveres vand og frugt til alle deltagere i målområdet. Desuden er der udlevering af vand undervejs på Eniig-Walk.

Parkering

Den officielle P-plads ved Østre Søbad er inddraget 100 % til Cykel-P. Er det muligt for jer at cykle til Almindsø-stafetten, så GØR det! HVIS bilen skal med, så kom i GOD tid, og kalkulér med at I måske kommer til at parkere 500 m. fra startstedet. Vi anbefaler, at man tager cyklen til Almindsø, da antallet af parkeringspladser er meget begrænset. På kortet ses de mulige parkeringsområder, såfremt du alligevel er nødt til at vælge bilen. Parkeringspladsen ved AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg, kan anbefales, da der er mindre end 1 km til Østre Søbad, gennem skoven.

Nedtagning af målområde

Af hensyn til mørkets frembrud må deltagere påregne, at nedtagning af målområdet påbegyndes omkring kl. 20.30. Tag jer god tid til at komme i mål, men hav forståelse for, at vi må påbegynde nedtagningen, mens vi stadig kan se noget.