Information

Alt du bør vide

På siden her kan du læse alle de informationer, som det kan være praktisk at have forud for din deltagelse i Almindsø-stafetten.

Start og mål

Start og mål for både SparNord Run, Dacapo Power-Walk og  Dacapo Walk finder sted på Østre Søbad, Horsensvej, Silkeborg.

Du kan se start og målområdet i Google Maps ved at klikke her.

Starttidspunkter

 • 18.00 Power-Walk
 • 18.03 Walk Gr. 1
 • 18.06 Walk Gr. 2
 • 18.09 Walk Gr. 3
 • 18.12 Walk Gr. 4
 • 18.15 Walk Gr. 5
 • 18.18 Walk Gr. 6
 • 18.30 SparNord Run (Herre-klassen)
 • 18.32 SparNord Run (Mix-klassen)
 • 18.34 SparNord Run (Kvinde-klassen)
 • 18.36 SparNord Run (Børne-klassen)

Omklædning og bad

Der er i begrænset omfang mulighed for omklædning i søbadets omklædningsbygninger. Der findes udendørs bruser, og desuden er der masser af vand i Almindsø

Startnumre

Startnumre og depecher udleveres fra et telt på Østre Søbad fra kl. 16.00.

For stafetløberne gælder, at det sidste ciffer i startnummeret angiver hvilken tur den pågældende deltager løber på holdet.

MEGET VIGTIGT: På startnummeret er anført et nødtelefonnummer, som der kan ringes på i LIVSTRUENDE tilfælde. Misbrug det IKKE!

Resultatformidling

Resultatlisten opdateres løbende på adressen www.sak77.dk/tid.
Hele resultatlisten vil være at finde på www.almindsøstafetten.dk umiddelbart efter løbet.

Forplejning

Der udleveres vand og chokoladebar til alle deltagere i målområdet. Desuden er der udlevering af vand undervejs på walk-ruten og umiddelbart efter målgang.

Parkering

Den officielle P-plads ved Østre Søbad er inddraget 100 % til Cykel-P. Er det muligt for jer at cykle til Almindsø-stafetten, så GØR det! Det er også en mulighed at tage bybus nr. 4, som har stoppested lige ved Østre Søbad (køreplan).
HVIS bilen skal med, så kom i GOD tid, og kalkulér med at I måske kommer til at parkere 500 m. fra startstedet. Vi anbefaler, at man tager cyklen til Almindsø, da antallet af parkeringspladser er meget begrænset. På kortet ses de mulige parkeringsområder, såfremt du alligevel er nødt til at vælge bilen. Parkeringspladsen ved Trailcentret, Vejlsøvej · 8600 Silkeborg, kan anbefales, da der er mindre end 1 km til Østre Søbad, gennem skoven.

Parkering

Startgebyr

Der er følgende startgebyr for deltagelse i de respektive klasser:

Tidtagning

Hvert hold udstyres med en depeche hvori der er monteret en lille microchip. Denne chip er unik og identificerer det enkelte hold. Hver gang en løber passerer målstregen registreres tiden automatisk. På walk sidder chip’en i de fire startnumre. Når sidste mand er i mål registreres holdets tid.

Skiftezonen

Din tid registreres i det øjeblik du passerer igennem målportalen. Herefter ledes du automatisk videre gennem ”skifte-slusen”, hvor du videregiver depechen til din kammerat. Løber du 4. tur, så fortsætter du bare igennem skifteslusen og ud på pladsen.

Hvis du er ”gennemløber”, altså hvis du løber flere ture ad gangen, så holder du til venstre umiddelbart efter du har passeret målportalen. Brug et minut på at studere skiftezonen på billede og animation herunder.

 

Ruten

Stafetløbet foregår på en 4 km lang og ret kuperet rute rundt om Almindsø.

Langt det meste af ruten løbes der på ret brede skovstier. Der er dog to mindre strækninger på henholdsvis 400 m (kort efter start) og 200 m (efter 1,6 km), hvor underlaget er asfalt.

Du kan hente et kort over ruten ved at scanne QR-koden her.

Vejret

+4
°
C
H: +
L: +
Silkeborg
Fredag, 11 Marts
Se 7-dages vejrudsigt
Lør Søn Man Tir Ons Tor
+ + + +10° +10° +
+ + + + + +